Appels peren en zachtfruit en meer...

Kadootje Landwinkel

Pakketten

Voor kerst/cadeaupakketten en fruitmanden kunt U bij ons in alle prijsklasse slagen en natuurlijk adviseer ik U graag daarbij. Door vakmanschap en zorg voor natuur en milieu kunnen wij u een bijzonder smaakvol assortiment appels, peren, pruimen, kersen, bessen en bramen aanbieden.

Zo heeft u keuze uit o.a de volgende rassen Alkmene, Delbare (een vroegras, zomerappel),Elstar Cox, Rode Boskoop Golden Delisius Jona gold. De perenrassen zijn o.a: Conference en Doyennene du Comice Triumph de Vienne Bre Alexander Lucas ook Gieser -Wildeman en st.Remy als stoofpeer. Pruimenrassen: Opal , Reine Victoria, Valor, Jubileum,Ontario, Bleu de Belque

Vlees van Vleesboerderij Boot

vleesboerderij boot

Het vlees in onze winkel van Vleesboerderij Boot uit Kerkwerve. De runderen ( Blonde d` Aquitaine) groeien op rondom de boerderij, als jongvee graast het in natuurgebied de Slikken van Flakkee. De maïs en de tarwe wat op eigen land verbouwd word is bestemd voor de koeien. Er word geen groeibevordering gebruikt en geen preventieve antibiotica. De koeien worden geslacht in een EU erkend slachthuis, slachterij Slager in Sint Annaland. De dieren komen in gedeeltes weer terug naar boerderij, waar ze worden uitgebeend en verwerkt voor consumptie. Ook worden er vleeswaren, rookworst enz. gemaakt in eigen slagerij.

Mist U wat in ons assortiment? Het kan altijd voor U worden besteld, meestal de volgende dag worden afgehaald.

Herkomst Varkensvlees

Ons varkensvlees is afkomstig van het varkensbedrijf van familie De Bakker uit het groene dorp Scharendijke. De moederdieren leven in een strostal. De varkens voelen zich prettig in de strostal, door een combinatie van stro, groot stalvolume en de vrije keuze van ligplaats. De varkens worden daar geboren en groeien op tot goede gezonde vleesvarkens. Ze worden geslacht als ze ongeveer 110 kg wegen. Op Schouwen Duiveland zijn slechts vier varkenshouderijen. De gezondheidsstatus van de dieren is erg hoog. Het vlees van deze varkens is daarom ook van zeer goede kwaliteit.

Onze Tante Door Kip

Deze Hollandse kip is 100 % ambachtelijk verwerkt.

Tante Door kip is 100 % Hollands en antibiotica vrij groeit op zonder groeihormonen. Zij wordt geboren in Brabant en groeit daar op,in een ruime stal en in alle rust, tot een volwaardige kip. Door ramen en deuren hebben zij een natuurlijk dag en nacht ritme en frisse lucht. De ambachtelijke verwerking vind volledig plaats op dezelfde locatie als waar de kip opgroeit. Er vind geen transport plaats met de kippen, daardoor word er geen stresshormoon aangemaakt. Meer info op www.tantedoorkip.nl

tante_door_kip_Landwinkel Zierikzee

Kom eens gezellig een kijkje nemen in onze winkel. Wij verkopen eerlijke producten van hoge kwaliteit.

DickyBrouwer

Help je mee met delen?